IMPERMEABILITZACIÓ DE COBERTES I TERRASSES

IMPERMEABILITZACIÓ DE COBERTES I TERRASSES

Per la impermeabilització de cobertes i terrasses implementem solucions de fàcil manteniment, amb acabat estètic i amb una llarga vida útil per oblidar-se de les filtracions d’aigua.

 

Les goteres, humitats i filtracions d’aigua per la coberta o la terrassa poden acabar afectant a tota l’estructura de l’edifici. Per això, és essencial realitzar una bona impermeabilització per prevenir aquest tipus de problemes i estalviar-nos despeses en reparacions.

 

En el cas que s’hagin detectat filtracions, fem una anàlisi detallada per trobar el problema i la solució més eficaç. Utilitzem sistemes amb plaques PVC, plaques asfàltiques o làmines EPDM. Aquests materials són molt indicats per la impermeabilització gràcies a la seva alta resistència als elements i les condicions més estrictes.

Comptem amb una àmplia experiència treballant amb diversos tipus de terrasses, com terrasses de làmina vista, terrasses amb grava, terrasses enrajolades i més i sabem quina solució és la més indicada en cada cas.

 

Garantim la total estanquitat emplenant l’espai d’aigua abans de donar per completada una impermeabilització. Amb aquesta prova tenim la total certesa que cada client podrà gaudir de dècades de tranquil·litat.

IMPERSEGRE

Gràcies als nostres més de 23 anys d'experiència, solucionem qualsevol problema d'impermeabilització i aïllament de forma més eficaç i ràpida.