IMPERMEABILITZACIÓ DE PISCINES I DIPÒSITS

IMPERMEABILITZACIÓ DE PISCINES I DIPÒSITS

Solucionem i prevenim:

per evitar pèrdues d’aigua i grans despeses en reparacions.

 

Els problemes d’estanquitat poden ser els més complicats per piscines i dipòsits. Cada segon suposa una pèrdua de diners i un agreujament del problema. És important que la impermeabilització es faci de manera òptima des del principi, perquè una solució professional ens oferirà dècades de tranquil·litat.

 

Per a la impermeabilització de piscines i dipòsits utilitzem làmines PVC i EPDM. En el cas de les piscines, utilitzem sistemes específics per a combinar un resultat funcional amb un resultat estètic. Així aconseguim una piscina adaptada a les teves preferències.

El sistema exclusiu TOUCH imita, mitjançant dissenys 3D, textures naturals com el marbre i la pedra i crea experiències singulars per a gaudir d’una piscina diferent. És un dels sistemes amb més durabilitat i resistència del mercat gràcies al seu gruix de 2 mm.

 

El revestiment de la piscina és el que confereix a l’espai el seu disseny atractiu i el que transmet el seu color a l’aigua. Els nostres sistemes d’impermeabilització t’ofereixen la garantia que no es perdrà una sola gota d’aigua i que gaudiràs d’una piscina en completa harmonia amb qualsevol paisatge.

IMPERSEGRE

Gràcies als nostres més de 23 anys d'experiència, solucionem qualsevol problema d'impermeabilització i aïllament de forma més eficaç i ràpida.