Serveis

AÏLLAMENT TÈRMIC I ACÚSTIC


 • soroll dels veïns
 • efecte “paret freda” durant tot l’any
 • calor excessiva a l’estiu

Elimina aquests problemes amb l’aïllament tèrmic i/o acústic. Utilitzem un sistema d’aïllament mitjançant injecció en la cambra d’aire buida de l’interior de la façana o mitjançant revestiment de l’edifici, depenent de les teves necessitats. Solucions econòmiques, ràpides d’instal·lar, netes i ecològiques amb 0 molèsties per als habitants, ja que la instal·lació es realitza des de l’exterior.

 

En només 1 dia tindràs la teva casa aïllada i començaràs a estalviar en despeses d’energia, a gaudir d’una temperatura agradable i d’un millor confort acústic.

 

Estalvia gairebé 800 € a l’any en despeses de calefacció i refrigeració i mantingues  una distribució òptima de la temperatura en la teva llar.

 

 • sense obres
 • útil durant tota la vida de l’habitatge
 • aplicació senzilla i econòmica

 


 
SOL·LICITA'NS PRESSUPOST!

IMPERMEABILITZACIÓ DE PÀRQUINGS I NAUS


Per la impermeabilització de pàrquings i naus implementem revestiments basats en resines de poliuretà. Aquestes són resistents a les condicions més extremes com la càrrega de vehicles i els fluids automotrius. Aporten resistència al lliscament, resistència química, estabilitat UV i completa impermeabilitat per a aconseguir un espai perfectament segur.

 

Tant pel que fa a la seguretat dels conductors i els vianants com estèticament, una bona impermeabilització és essencial per evitar la deterioració dels vehicles i del mateix espai. Les filtracions d’aigua representen un perill important per als vehicles. Nosaltres us garantim un espai completament estanc, amb poca necessitat de manteniment i dècades de tranquil·litat.


 
SOL·LICITA'NS PRESSUPOST!

IMPERMEABILITZACIÓ DE PISCINES I DIPÒSITS


Solucionem i prevenim:

 • esquerdes
 • fissures
 • problemes d’impermeabilització

per evitar pèrdues d’aigua i grans despeses en reparacions.

 

Els problemes d’estanquitat poden ser els més complicats per piscines i dipòsits. Cada segon suposa una pèrdua de diners i un agreujament del problema. És important que la impermeabilització es faci de manera òptima des del principi, perquè una solució professional ens oferirà dècades de tranquil·litat.

 

Per a la impermeabilització de piscines i dipòsits utilitzem làmines PVC i EPDM. En el cas de les piscines, utilitzem sistemes específics per a combinar un resultat funcional amb un resultat estètic. Així aconseguim una piscina adaptada a les teves preferències.

El sistema exclusiu TOUCH imita, mitjançant dissenys 3D, textures naturals com el marbre i la pedra i crea experiències singulars per a gaudir d’una piscina diferent. És un dels sistemes amb més durabilitat i resistència del mercat gràcies al seu gruix de 2 mm.

 

El revestiment de la piscina és el que confereix a l’espai el seu disseny atractiu i el que transmet el seu color a l’aigua. Els nostres sistemes d’impermeabilització t’ofereixen la garantia que no es perdrà una sola gota d’aigua i que gaudiràs d’una piscina en completa harmonia amb qualsevol paisatge.


 
SOL·LICITA'NS PRESSUPOST!

IMPERMEABILITZACIÓ DE FAÇANES


Si tens goteres i humitats provocades per filtracions en la façana, ens ocupem de les reparacions i de la prevenció de futurs problemes.

 

Les solucions per façanes han de complir diverses funcions:

 • suporten els elements naturals com la pluja i les temperatures extremes
 • aïllen l’interior
 • mantenen còmodes als habitants

Els envans pluvials són la solució ideal per evitar la condensació i les filtracions en edificis i habitatges. Milloren el rendiment energètic i el confort interior dels habitants.

 

Gràcies a les nostres dècades d’experiència coneixem les millors solucions a aplicar en funció del tipus d’edifici i el resultat desitjat. També disposem de diversos acabats per mantenir l’aspecte i el caràcter de cada edifici.


 
SOL·LICITA'NS PRESSUPOST!

SISTEMES DE DRENATGE


Els sistemes de drenatge són absolutament imprescindibles per al manteniment de qualsevol edifici. Un mal sistema pot acabar afectant l’estructura de l’edifici i comprometre la seguretat dels habitants.

 

Nosaltres instal·lem sistemes de drenatge tant d’exterior com d’interior, aïllant el pas de l’aigua i evitant les filtracions.

 

Per evitar l’agreujament dels problemes i les despeses de reparació d’estructures, implementem solucions ràpides d’instal·lar amb alta durabilitat garantida. Frenem el pas d’aigua instantàniament.


 
SOL·LICITA'NS PRESSUPOST!

IMPERMEABILITZACIÓ I REPARACIÓ D’HUMITAT EN PARETS


 

 • goteres
 • humitat en parets i murs
 • problemes de floridura i taques negres
 • olor d’humitat
 • pintura que salta

Si observes aquests problemes, necessites el més aviat possible una reparació i impermeabilització dels murs o parets afectats. Un període llarg d’humitat en parets pot afectar greument l’estructura de l’edifici i la seguretat dels habitants.

 

Per a resoldre aquests problemes de forma molt ràpida realitzem un diagnòstic i una impermeabilització basada en un sistema de ciment, àrids seleccionats i additius. Aconseguim així un enduriment ultraràpid en pocs minuts que frena el pas d’aigua instantàniament, eliminant les humitats i tots els problemes que comporta.


 
SOL·LICITA'NS PRESSUPOST!

IMPERMEABILITZACIÓ DE COBERTES I TERRASSES


Per la impermeabilització de cobertes i terrasses implementem solucions de fàcil manteniment, amb acabat estètic i amb una llarga vida útil per oblidar-se de les filtracions d’aigua.

 

Les goteres, humitats i filtracions d’aigua per la coberta o la terrassa poden acabar afectant a tota l’estructura de l’edifici. Per això, és essencial realitzar una bona impermeabilització per prevenir aquest tipus de problemes i estalviar-nos despeses en reparacions.

 

En el cas que s’hagin detectat filtracions, fem una anàlisi detallada per trobar el problema i la solució més eficaç. Utilitzem sistemes amb plaques PVC, plaques asfàltiques o làmines EPDM. Aquests materials són molt indicats per la impermeabilització gràcies a la seva alta resistència als elements i les condicions més estrictes.

Comptem amb una àmplia experiència treballant amb diversos tipus de terrasses, com terrasses de làmina vista, terrasses amb grava, terrasses enrajolades i més i sabem quina solució és la més indicada en cada cas.

 

Garantim la total estanquitat emplenant l’espai d’aigua abans de donar per completada una impermeabilització. Amb aquesta prova tenim la total certesa que cada client podrà gaudir de dècades de tranquil·litat.


 
SOL·LICITA'NS PRESSUPOST!

IMPERSEGRE

Gràcies als nostres més de 23 anys d'experiència, solucionem qualsevol problema d'impermeabilització i aïllament de forma més eficaç i ràpida.